I det fynske folks tjeneste

Ministerium frikender Bendtsens bilbrug

Ingen regning! Sådan lyder det fra Økonomi- og Erhversministeriet, som har undersøgt Bendt Bendtsens omstridte brug af sin ministerbil.

Økonomi- og Erhvervsministeriet frikender økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsens (K) brug af sin ministerbil. Ministeriet skriver i en 13 sider lang redegørelse, at alt er gået efter reglerne, når Bendt Bendtsen blandt andet har brugt ministerbilen til at køre til jagt- og golfselskaber.

Redegørelsen skyldes, at det er kommet frem, at Bendt Bendtsen i de seneste syv år som økonomi- og erhvervsminister har brugt sin ministerbil til en række arrangementer, som, han selv har erkendt, umiddelbart kan have privat karakter. Men ved nærmere eftersyn har ikke en eneste af kørslerne til de i alt 1600 arrangementer uden for Slotsholmen i København været af privat karakter. Konkluderer altså Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Selv da Bendt Bendtsen i 2004 brugte sin ministerbil til at hente en topstang til sin traktor hjemme på gården på Fyn, var det angiveligt helt efter bogen.

Læs hele redegørelsen her