I det fynske folks tjeneste

Misbrugte steddatter i 8 år

-Jeg havde ingen fornemmelse af, at hun ikke havde lyst. Sådan siger stedfaren om den steddatter, som han gentagne gange har haft sex med. Misbrugene startede, da pigen var syv år.

Samleje som 12årig

-Da hun var blevet 12 år og begyndte at få bryster og kønsbehåring, spurgte jeg hende, om hun ville have samleje. Det kunne hun godt tænke sig at prøve. Jeg havde ingen fornemmelse af, at hun ikke havde lyst til det.

Blandt andet sådan forklarede en 46-årig mand tirsdag i et nævningeting i Østre Landsret i Odense om det mangeårige, ulovlige seksuelle forhold, han havde til sin steddatter i hjemmet i Odenses Vollsmose-bydel. Den tiltalte erkendte delvist, skriver Ritzau.

For lukkede døre

Den misbrugte pige afgav vidneforklaring for lukkede døre, og der er navneforbud omkring sagens involverede. 

Pigen er i dag 16 år og går til psykolog. Hun kræver en erstatning på 120.000 kroner gennem sin bistandsadvokat. 

Manden er tiltalt for såvel egentligt samleje, i nogle tilfælde mod betaling, som andre former for sex med pigen. Det begyndte helt tilbage i 1997, da hun var syv år, og fortsatte til juli sidste år. 

Ifølge den tiltalte begyndte det med, at pigen legede med hans lem, når de var i bad. Han viste hende, hvordan hun skulle gøre, så han fik udløsning, og det fortsatte gennem årene. 

Kræver erstatning

Sagen kom de sociale myndigheder for øre, da pigen snakkede over sig. Stedfaren har siden været varetægtsfængslet. 

Manden er også tiltalt for at have taget fire børnepornografiske fotos af steddatteren. Og han sendte også en række sms-beskeder til steddatteren og en jævnaldrende veninde med seksuelt indhold. 

-Det var bare for sjov, som han udtrykte det i landsretten. 

Sagen ventes at slutte i løbet af onsdagen.