Mistanke om sort arbejde på Lindøværftet

SKAT  har stævnet en af Lindø- værftets under- leverandører for sort arbejde og momsunddragelse.

SKAT kræver, at Lindøværftets underleverandør MT Contractors Aps betaler 21,5 millioner kroner tilbage, skriver Jyllands-Posten.

MT Contractors hyrer danske og polske medarbejdere og sælger deres arbejdskraft videre til 275 kroner i timen.

Anonymt tip

Såvel Lindøværftet som topdirektører i Mærsk-toppen i København har fået et anonymt tip om de påståede ulovligheder på Lindøværftet. De stammer fra andre underleverandører, som ikke mener, at de kan konkurrere med de virksomheder, som benytter sig af sort arbejde.

- De her firmaer lønner deres medarbejdere med penge under bordet. De firmaer, som vi ved, det drejer sig om, hedder MT Contractors og MTC; de har et par andre underfirmaer, som vi desværre ikke kender navnene på, lyder det anonyme tip ifølge Jyllands-Posten.

Kender ikke noget til det

Tom Frederiksen som er administrerende direktør i MT Contractors og søsterselskabet MTC og Partnere er uforstående overfor beskyldningerne.

- Jeg føler mig gjort til syndebuk af SKAT. Vi har benyttet os af underleverandører og har alle bilag i orden og kan ikke få at vide, hvad vi har gjort forkert. Vi er overbevist om, at vi bliver frikendt i retten.

Oversigt

    Oversigt