Mistanke om svindel på Fynske Medier

En ledende medarbejder og flere andre medarbejdere i annonceafdelingen på Fynske Medier er beordret til at blive væk fra deres arbejdsplads, mens en revisionsundersøgelse skal klarlægge om de har begået svig.

Direktionen hos Fynske Medier fik mistanke om svindel efter et anonymt tip, der detaljeret beskrev, hvordan medarbejderne har puttet en del af mediekoncernens fortjeneste i egne lommer.

- Der skal ryddes op fra top til bund i den her sag, så vi kan være sikre på, at den bliver helt afsluttet, siger bestyrelsesformand i Fynske Medier, Jørn Henrik Petersen, til Fyens Stiftstidende.

Revisionsundersøgelsen begyndte i fredags, hvor den ledende medarbejder blev bedt om at holde sig væk. I weekenden blev undersøgelsen udvidet, og flere andre medarbejdere skal ikke komme på arbejde mandag.

- Indtil videre viser undersøgelsen, at nok ikke alt er, som det skal være i afdelingen, og at Fynske Medier har mistet penge. Men det er for tidligt at sige noget om, hvor omfattende sagen er, siger Jørn Henrik Petersen.

I følge Svendborgs Netavis er svindlen har foregået på den måde, at medarbejderne har givet annoncører lavere priser på annoncer mod at de selv har fået privat gaver.

Oversigt

    Oversigt