MØ indtager scenen til fredskoncert

Fynske Mø skal på scenen, når den 22. Nobels Fredspris-koncert bliver afholdt i Oslo i Norge den 11. december.

Nobels Fredspris hædrer i år National Dialogue Quartet fra Tunesien. Denne pris bliver uddelt årligt til en person eller organisation, hvis arbejde statuerer en ånd af håb og lederskab, der er med til at fremme verdensfred. 

 

Og når prisen skal uddeles får gæsterne altså lov til at overvære den succesfulde fynske sangerinde optræde.

- Jeg voksede op i et videnskabeligt og kulturelt bevidst hjem, hvor udviklingen inden for menneskerettigheder og håb for fred var almindelige samtaleemner. Toneangivende personligheder inden for disse områder var beundret og en inspiration for min ungdoms aktivisme, siger MØ i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg har den dybeste respekt for Nobels Fredspris – ikke kun den, men alle former for anerkendelse til dem, der prøver at gøre verden bedre. At skulle optræde til Nobel Fredspris koncerten og være med til at sprede budskabet om National Dialogue Quartet’s meget vigtige arbejde er en stor ære. Jeg er beæret over at være en del af sådan en historisk begivenhed og følge i fodsporene af tidligere kunstnere og nogle af mine yndlings artister, så som Rihanna, Robyn, Cyndi Lauper, Annie Lennox og Omar Souleyman.

I midten af november slog MØ alle rekorder, da superhittet "Lean on", som hun har lavet sammen med Major Lazer, blev undnævnt som historiens mest streamede sang på Spotify.

 

Oversigt

    Oversigt