I det fynske folks tjeneste

MØ nomineret til tre Gaffa-priser

Foto: Sara Gangsted / Scanpix

Den fynske sangerinde MØ kan på hjemmebane sikre sig hele tre Gaffa-statuetter, når Gaffa-prisen for første gang skal uddeles i det nye Odeon i Odense.

Flere end 16.000 Gaffa-læsere har siden den 1. januar kunnet stemme på deres favoritkunstnere i en række forskellige kategorier, og i dag kunne Gaffa så offentliggøre de nominerede til årets priser.

I hver af de i alt 18 kategorier er der fem nominerede kunstnere. De nominerede er de kunstnere, der fik flest stemmer i afstemningen. Kunstnerne var indstillet af musikmagasinet Gaffas redaktion på baggrund af deres præstationer i 2016.

Blandt de danske kunstnere ligger sangsmeden Mads Langer, Phlake og Volbeat forrest i feltet med hver fem nomineringer. De bliver efterfulgt af tilbagevendte Dizzy Mizz Lizzy og Alex Vargas med hver fire.

Fynske MØ, der til sommer spiller på Tinderbox i Odense, følger efter med i alt tre nomineringer i kategorierne 'Årets danske kvindelige kunstner', 'Årets danske hit' for nummeret 'Final Song' samt 'Årets danske livenavn'.

Derudover er det fynske rockorkester Tårn nomineret i kategorien 'Årets danske rockudgivelse' for deres debutalbum 'Ud ad mit vindue'. 

De endelige vindere af årets 18 priser afsløres ved et stort anlagt gallashow på Odeon i Odense lørdag den 11. marts. 

Læs også MØ til Tinderbox: - Jeg glæder mig helt vildt!

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.