MØ nomineret til tre Gaffa-priser

Den fynske sangerinde MØ kan på hjemmebane sikre sig hele tre Gaffa-statuetter, når Gaffa-prisen for første gang skal uddeles i det nye Odeon i Odense.

Flere end 16.000 Gaffa-læsere har siden den 1. januar kunnet stemme på deres favoritkunstnere i en række forskellige kategorier, og i dag kunne Gaffa så offentliggøre de nominerede til årets priser.

I hver af de i alt 18 kategorier er der fem nominerede kunstnere. De nominerede er de kunstnere, der fik flest stemmer i afstemningen. Kunstnerne var indstillet af musikmagasinet Gaffas redaktion på baggrund af deres præstationer i 2016.

Blandt de danske kunstnere ligger sangsmeden Mads Langer, Phlake og Volbeat forrest i feltet med hver fem nomineringer. De bliver efterfulgt af tilbagevendte Dizzy Mizz Lizzy og Alex Vargas med hver fire.

Fynske MØ, der til sommer spiller på Tinderbox i Odense, følger efter med i alt tre nomineringer i kategorierne 'Årets danske kvindelige kunstner', 'Årets danske hit' for nummeret 'Final Song' samt 'Årets danske livenavn'.

Derudover er det fynske rockorkester Tårn nomineret i kategorien 'Årets danske rockudgivelse' for deres debutalbum 'Ud ad mit vindue'. 

De endelige vindere af årets 18 priser afsløres ved et stort anlagt gallashow på Odeon i Odense lørdag den 11. marts. 

 

Oversigt

    Oversigt