Møbelfabrik løber med vækstpris

Carl Hansen & Søn løb med prisen, da årets fynske entreprenør blev kåret torsdag aften.

Der var jubel hos møbelfabrikken Carl Hansen & Søn, da de torsdag aften blev kåret som årets fynske vinder i af prisen Entrepreneur Of The Year. Til gengæld var der ikke meget overraskelse at spore hos økonomidirektøren, der modtog prisen på virksomhedens vegne. 

- Jeg er ikke vildt overrasket. Vi kæmper for det her hver eneste dag i virksomheden, det gør alle medarbejderne. Når vi allesammen kæmper for det hver eneste dag, så er det et kæmpe skulderklap. Jeg er glad og stolt over, at det er lykkes, siger Brian Hansen. 

Giver gejst hos medarbejderne

Entrepreneur Of The Year er en verdensomspændende konkurrence, som hylder virksomheder, der skaber vækst og udvikling. Carl Hansen & Søn har på det seneste udvidet kapaciteten til det femdobbelte og har også opstartet salgskontorer i blandt andet Japan og USA. Ifølge juryen er det netop derfor, at det blev møbelfabrikken fra Gelsted, der løb med sejren i aftenens fynske finale. 

Og ifølge virksomhedens økonomidirektør er prisen meget mere en blot en statuette, som de kan tage med hjem. 

- Det er meget vores medarbejdere, som vi bruger det overfor. Jeg tror ikke, at vi kan få kunderne til at købe flere møbler, fordi vi har vundet en pris, men det giver den der ekstra gejst til også næste år at kunne stå her. For det kommer vi til, siger Brian Hansen. 

Nominerede til Entrepreneur Of The Year

Som vinder af Entrepreneur Of The Year på Fyn kommer Carl Hansen & Søn til at repræsentere øen til landsfinalen, som finder sted i Forum i København den 30. november. 

- Vi har prøvet det for nogle år siden, og det var en stor oplevelse, så det forventer jeg selvfølgelig, at det er igen. Dengang vandt vi ikke finalen, og det kunne være rigtig sjovt at vinde den i år. Så det satser vi på, fortæller Brian Hansen. 

Hvis Carl Hansen & Søn også løber afsted med sejren i Forum, venter World Entrepreneur Of The Year i Monaco til næste år. 

 

Oversigt

    Oversigt