Møbelhus blander sig i kunstudstilling på Filosoffen

En gammel drøm går nu i opfyldelse for Hanne Bøgelund, daglig leder på Kunstbygningen Filosoffen. Nemlig at blande dansk møbeldesign med dansk kunst.

I dag kl. 16-20 er der fernisering på en ny udstilling på Kunstbygningen Filosoffen. Møbelhuset Lindegaard Poulsen udstiller sammen med den danske kunster Morten Abild Christensen. En udstilling, den daglige leder Hanne Bøgelund har set frem til længe.

- Det her er virkelig et ønske, som jeg har haft, lige siden jeg blev ansat til som leder af Filosoffen. Et ønske om at forskellige formsprog som  design og billedkunsten kan spille sammen. Det er en fornøjelse at se de danske møbeldesignere og Morten Abild Christensens værker supplerer hinanden så stærkt. Det er en unik udstilling, som jeg håber, at der er mange, der gerne vil se, siger hun. 

Udstillingen kan opleves frem til d. 13. november kl. 17 i kunstbygningen, som er en af Odense Kommunes kulturinstitutioner med en historie, der går tilbage til 1933 og i dag fungerer som et kreativt mødested for billedkunst, industrielt design og ideudveksling.

Her er et link til udstillingen. Tirsdag klokken 17.30 sender TV 2/FYN live fra udstillingen på nyhedskanalen og www.tv2fyn.dk. 

Oversigt

    Oversigt