Molslinien siger undskyld til Fyn

Den nye kampagne fra Mols-Linien har generet en række fynboer. Der er en undskyldning på vej til fynboerne.

"Orker du heller ikke Fyn?". Det er budskabet i en kampagne fra Mols-linien, der skal få danskerne tage færgen i stedet for at køre over Fyn.

Kommunikationschef hos Mols-Linien, Christian Hingelberg, fortæller, at kampagnen naturligvis ikke er lavet for at genere fynboerne.

- Jeg må indrømme, at det kommer bag på mig, at folk tager det så alvorligt. Vi får mange mails, hvor folk i fuld alvor skriver, at vi ikke kan være bekendt at svine fynboerne til. Men det gør vi jo heller ikke. Vi siger blot, at det dødirriterende at køre det ekstra kilometer over Fyn, og det er ved Gud rigtigt. Men det har intet at gøre med, at fynboerne ikke er flinke folk, siger Christian Hingelberg til Husets Markedsføring.

Undskyldning på vej til fynboerne

I næste uge sender Mols-Linien dog en undskyldning ud til de folk, der har klaget over kampagnen.

- Det gør vi naturligvis. Vi skriver blandt andet, at vi er kede af, at nogen mennesker på Fyn har opfattet tingene anderledes, end vi selv har gjort, men at filmene skal ses med et glimt i øjet. Derudover skriver vi, at dybest set bør fynboer være glade for det her. For hver en bil som færgen kan fjerne fra de fynske motorveje, vil øge miljøvenligheden og lette trafiksituationen på øen. De bør være glade for, at jeg nu bruger millionvis af kroner på at lokke folk over på færgen, griner Christian Hingelberg til Husets Markedsføring.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt