Mor taler ud om sexsag fra håndboldklub

Det er en historie om bedrag, misbrug og afmagt, når  TV 2/Fyn i aften fredag bringer historien om 37-årige Lisette Brandt, hvis 12-årige datter angiveligt blev sexkrænket af en ung træner fra Tarup Paarup Idrætsforening. 

Lisette Brandt betragtede ham som en god ven af huset.
Faktisk opfattede hun ham som en venlig og hjælpsom ung mand, der altid stod klar, hvis familierne med de to døtre på 12 og 13 år havde brug for assistance til kørsel eller lektielæsning.
Men med tiden opdagede Lisette Brandt, at der bag den sympatiske facade og de venlige tilbud gemte sig en helt anden virkelighed.
En virkelighed, der i bund og grund handlede om at den 24-årige træner ifølge politiets mistanke ønskede at dyrke sex med de mindreårige døtre.
Forældrene fortæller, at han i månedsvis sendte pigerne sex-sms'er, hvori han blandt andet opfordrede til oral-sex.

-Samtidig truede han dem med, at de ville blive sat af holdet, hvis de fortalte noget om sms'erne. Det var et forfærdeligt pres for min datter og hendes veninde, siger 37-årige Lisette Brandt, der fik et chok, da træneren blev anholdt og varetægtsfængslet blandt andet sigtet for anden seksuel omgang end samleje med mindreårige.

- Han var simpelthen så flink og venlig udadtil. At hans intention i virkeligheden var at sexmisbruge pigerne, den tanke strejfede mig aldrig, siger Lisette Brandt, der i dag ikke kun er skuffet over træneren.

- Jeg er også dybt skuffet over Tarup-Paarup Idrætsforening. Umiddelbart efter sagen kom frem, var jeg til et møde, hvor klubbens formand orienterede de implicerede forældre om sagen. Men siden har jeg intet hørt fra Tarup-Paarup. Ingen støtte, ingen telefonopkald, ingen hjælp, ingenting, siger Lisette Brandt.

At hun nu vælger at fortælle sin historie for åben skærm, handler dog ikke kun om skuffelsen over klubben.

-Nej, jeg vil også gerne afvare andre forældre om, hvor udspekulerede og beregnende sexmisbrugere kan opføre sig.

Tarup-Paarup Idrætsforenings håndboldformand Allan Thestesen ønsker ikke at udtale sig om sagen. 

Se hele Lisette Brandts historie på TV 2/FYN i aften klokken 19.30.

Oversigt

    Oversigt