Familie til forsvundet dreng leder efter ham

Familien til en 15-årig dreng, der forsvandt i Svendborgsund, arrangerer sin egen eftersøgning, efter at poltiiet har opgivet at finde ham.

Via en bekendt af familien til den 15-årige dreng, der forsvandt under badning ud for kysten ved Christiansminde i Svendborg lørdag, inviterer hans mor på Facebook svendborgenserne til at hjælpe med at lede efter ham.

Fyns Politi gennemførte lørdag aften en større eftersøgning, men indstillede den, da der var gået så lang tid, at det var usandsynligt at finde drengen i live på grund af vandets lave temperatur.

Moren tror dog stadig på, at han lever. På Facebook skriver hun via sin bekendte, Svava Rún Björgvinsdottir:

- Jeg tror på at han stadig er i live, jeg tror på, at han har kunne kæmpe sig fri af strømmen og svømmede til et nærliggende sted lidt længere fra stranden.

Familien begynder at lede fredag eftermiddag og beder andre om at deltage:

- Jeg vil be jer alle til at møde op og hjælpe mig med at finde min søn så jeg kan omfavne ham igen, skriver hun på Facebook.

Opslaget på Facebook er blevet delt op mod 800 gange på 11 timer, skriver Fyns Amts Avis.

Politiet har indtil videre opgivet at finde drengen, fordi der vil gå tid, inden han dukker op til overfladen og driver i land - hvis han altså er druknet, hvilket politiet formoder.

Ifølge Fyns Amts Avis kan der gå en til to måneder, før det sker.

TV 2 har talt med Fyns Politi, som ikke kender til familiens eftersøgning, men synes familien skal gøre det, hvis de har brug for det.

Oversigt

    Oversigt