Mørkøv og Rasmussen vinder seksdagesløb

De dygtige danske baneryttere Michael Mørkøv og Alex Rasmussen vandt tirsdag det italienske seksdagesløb i Fironzuola efter en meget tæt afsluttende finale.

Par nummer syv kan endnu. Cykelrytterne Michael Mørkøv og Alex Rasmussen sejrede sent tirsdag aften i det italienske seksdagesløb i Fironzuola.

Det skete efter en meget tæt og dramatisk afslutning på den 400 meter lange udendørs cementbane, hvor danskerne var stærkest.

- Det var en forholdsvis kort afsluttende jagt over 60 omgange, hvor Guarnieri/Stam pludselig angreb med flere på hjul. Derfor endte finalen i et tæt forfølgelsesløb, hvor vi fik god hjælp af de andre danske par til at neutralisere angrebet, forklarer Michael Mørkøv på Team Saxo Banks hjemmeside.

Seksdagesløbet i Italien var et led i opvarmningen til sommerens cykelløb Danmark Rundt, hvor Michael Mørkøv satser på at køre en god enkeltstart.

- Selvfølgelig er det fedt at vinde, men løbet tjener også som forberedelsesløb til Danmark Rundt, hvor både Alex og jeg skal køre. Min rolle bliver primært at være holdmotor, men jeg har en ambition om at køre en god enkeltstart undervejs, som forhåbentlig kan hjælpe mig til en VM-udtagelse senere på året, siger Michael Mørkøv.

Sejren i Italien var parrets syvende seksdagessejr.

Oversigt

    Oversigt