Morten Olsen kom gående ind i OL: Mærker intet til skade

Morten Olsen var tilbage efter sin fiberskade. Han ser frem til højere tempo, end Bahrain-kampen bød på.

Playmakeren Morten Olsen, der spiller i GOG, spillede en stor rolle, da Danmark vandt OL-guld i 2016, men indtil videre har han været på skånekost ved dette OL på grund af en skade i optakten.

I den tredje gruppekamp onsdag fik han dog omsider spilletid, da Danmark slog Bahrain 31-21.

- Det var rart at komme i gang. Det var planlagt, at jeg ikke skulle lave så meget i de første kampe, men jeg ville da gerne have spillet allerede i den anden kamp. Man vil jo gerne ind i turneringen, siger Morten Olsen.

Han markerede sig med tre mål på tre forsøg, da han blev sendt på banen i anden halvleg.

- Jeg synes, at det gik fint. Det var ikke den store intensitet eller hastighed, vi spillede med i anden halvleg, da man nærmest bare kunne gå rundt forbi dem, når vi spillede syv mod seks. De havde store huller i forsvaret.

- Det var rart ikke at skulle lave så meget, men det ville være fint at få lidt mere tempo på i næste kamp, siger han med hentydning til fredagens opgør mod Portugal.

Fiberskaden i læggen, som Olsen pådrog sig i en testkamp mod Sverige 12. juli, mærkede han intet til.

- Med fiberskader er det bedre for hver dag, man kan hvile, så derfor har vi ikke løbet nogen risiko. Efter 14 dage skulle man være sikker på, at der ikke sker noget igen, og det har vi passeret nu.

- Jeg er fortrøstningsfuld med hensyn til, at det nok skal holde, siger Olsen.

Landstræner Nikolaj Jacobsen var glad for at se GOG-spilleren i aktion i turneringen.

- Det var godt at få ham i gang, da han har et fantastisk godt håndboldhoved.

- En af grundene til, han er udtaget, er, at han kan være en afgørende faktor, når vi spiller syv mod seks, eller i kampe hvor vi ikke vinder vores mand-mand-spil. Det var der brug for i dag, påpeger Jacobsen.

Oversigt

    Oversigt