I det fynske folks tjeneste

Morten Skoubo: Fedt endelig at score

Morten Skoubo scorede sit første mål for OB i den uafgjorte kamp mod Silkeborg, og OB-lejren fejrede ét point.

Det holdt hårdt for OB at hive 1-1 i land på udebane mod Silkeborg mandag aften, og spillere og trænere fra Fyn var svært tilfredse med resultatet.

Særligt én mand strålede lettet efter kampen, og det var den tidligere landsholdsspiller Morten Skoubo. For nogle år siden var han topscorer på et succesfuldt Brøndby-hold, men siden har han haft langt sværere ved at finde netmaskerne, indrømmer han.

- Jeg er ikke den goal-getter, jeg var engang, men det var dejligt endelig at få scoret det første mål, siger Morten Skoubo.

Indlægget, der ramte ham lige i panden, var aftalt med oplægger Timmi Johansen.

Morten Skoubo forsøger desuden at finde sine gamle instinkter frem i kampene.

- Jeg arbejder på at finde den målnæse, jeg havde. Men målnæse er tit noget, man har, eller noget man ikke har. Og jeg har i nogle situationer ikke været skarp nok, indrømmer han.

Angriberen har spillet i OB siden juni sidste år, men han har altså ikke scoret i en betydende kamp for fynboerne før.

I lighed med resten af OB-truppen var han tilfreds med at få ét point i en kamp, som OB kunne have vundet, men som de også kunne have tabt via et voldsomt Silkeborg-pres i sidste halvdel af kampen.

Nu ser han frem til de kommende kampe, hvor OB skal forsøge at holde Lyngby mindst seks point bag sig og blive i Superligaen.

- Jeg er fortrøstningsfuld. Vi har to kampe mere i denne uge, og nu går vi ind til dem med høj moral, fastslår Morten Skoubo.