I det fynske folks tjeneste

Moske-sag truer Odense-borgmester

Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen, 1. viceborgmester i Odense, er fortørnet over, at borgmester Jan Boye har vist støtte til ideen om en stormoske i byen.

Dansk Folkepartis medlemmer skal nu beslutte, om partiet fortsat skal støtte Odenses borgmester Jan Boye. DF er fortørnede over, at de ikke er blever informeret om moske-planer.  

Partiet er dybt skuffet over, at borgmesteren ikke tager afstand til opførelsen af en stormoske i Odense.

Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen, 1. viceborgmester i Odense, er fortørnet over, at borgmester Jan Boye for nylig var på besøg i Islamisk Trossamfunds moske i Odense - og at han har vist støtte til ideen om en stormoske i byen.

Mandag aften besluttede Dansk Folkepartis bagland, at partiets medlemmer i Odense på et møde til november skal beslutte, om Dansk Folkeparti også ved næste valg skal støtte borgmesteren.

Alex Ahrendtsen raser samtidig over, at Jan Boye i et halvt år har kendt til de odenseanske muslimers planer om at bygge en stormoske - uden at borgmesteren har informeret sine støtter i Dansk Folkeparti.

Moske-planer i Odense

Familiefonden, der står bag planerne om en moske i Odense, ønsker den placeret i det grønne området nord for Granparken i Vollsmose.

Vis stort kort

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.