Motorvej alligevel ikke forsinket

Midt i al virakken om et tredje spor på motorvejen tværs over Fyn, er der også opstået ny debat om motorvejen mellem Odense og Svendborg. En forsinkelse på halvandet år var konsekvensen af et svendborgensisk ønske om ny linjeføring, uden om det såkaldte \"indianerkryds\". Sådan lød det i onsdags.

-

Midt i al virakken om et tredje spor på motorvejen tværs over Fyn, er der også opstået debat om motorvejen mellem Odense og Svendborg. En forsinkelse på halvandet år var konsekvensen af et svendborgensisk ønske om ny linjeføring, uden om det såkaldte \"indianerkryds\". Sådan lød det i onsdags.

Men fredag lyder der helt andre toner, efter at det konservative byrådsmedlem fra Svendborg, Lasse Krull, har holdt møde med trafikminister, Flemming Hansen.

Ønsket om ny linjeføring kræver nye miljøundersøgelser, og de så ud til at skubbe åbningen af motorvejen frem til år 2008, en forsinkelse på over et år.

\"Jeg har snakket med ministeren, og han garanterede, at arbejdet ikke bliver forsinket\", siger Lasse Krull fredag.

De nye miljøundersøgelser bliver sat i gang i mens arbejdet med motorvejen står på. Planen er, at når den sidste etape mellem Kværndrup og Svendborg skal påbegyndes, så er alle miljøundersøgelser gennemført, og vil altså ikke forsinke åbningen.

\"Det er vigtigt for os alle sammen at få slået fast, at motorvejen ikke bliver forsinket. Nu ved vi, hvad vi skal indstille os på og forholde os til,\" siger Lasse Krull.

 

 

Oversigt

    Oversigt