I det fynske folks tjeneste

Motorvejen spærres for vejarbejde

Strækningen mellem Nørre Aaby og Middelfart lukkes i 16 timer i Pinsen. Vejdirektoratet skal fjerne en motorvejsbro over Aulbyvej, der krydser vejen tæt ved Middelfart.

Den 10 kilometer lange strækning mellem Nørre Aaby og Middelfart lukkes i 16 timer i Pinsen. Vejdirektoratet skal fjerne en motorvejsbro over Aulbyvej, der krydser vejen tæt ved Middelfart.

Det er svært at forestille sig, at der ikke opstår trafikkaos, når Vejdirektoratet lukker E20 helt af for trafik i Pinsen aften og nat mellem lørdag den 26. og søndag den 27. maj 2012.

- Vi kan naturligvis ikke undgå at genere trafikken på motorvejen, når vi spærrer den helt af, men vi skynder os så meget vi kan. Vi har meget stort fokus på, at trafikanterne bliver generet i så kort tid som muligt, siger Mike Boesen, der er projektleder ved Vejdirektoratet.

Motorvejen skal lukkes, da den 2400 tons tunge bro skal rives ned. Broen rives ned af gravemaskiner, og bliver knust på stedet, så betonen kan genbruges til et nyt tilkørselsanlæg på stedet.

Når vejen åbner igen, bliver det med hastighedsbegrænsning på 80 kilometer i timen i området.

Efter planen skal det tredje sport på mototvejen mellem Nr. Aaby og Middelfart åbne i 2015.

Ved du noget? Så send os et tip