I det fynske folks tjeneste

Motorvejsplanerne lever videre

Motorvejen mellem Svendborg og Odense er stadig landets højst prioriterede vejprojekt, selvom der ikke blev afsat penge til motorvejen på finansloven. Fynsk socialdemokrat tror på aftale om motorvejen i løbet af efteråret.

Trafikaftale inden nytår, siger fynsk politiker

Motorvejen mellem Svendborg og Odense er stadig landets højst prioriterede vejprojekt, selvom der ikke blev afsat penge til motorvejen på næste års finanslov. Fynsk socialdemokrat tror på aftale om motorvejen i løbet af efteråret.

Vejstrækningen mellem Odense og Svendborg er landets højst prioriterede vejstykke, og regeringens finanslovsaftale med venstrefløjen udelukker ikke den fynske motorvej. Det siger det fynske folketingsmedlem Carsten Hansen(S).

"Jeg tror på, at vi indgår en aftale om den fynske motorvej med de borgerlige partier i løbet af efteråret", siger Carsten Hansen. Han kan dog ikke kan fortælle, hvor de mange millioner skal komme fra.

Carsten Hansen spurgte Finansminister Mogens Lykketoft om motorvejsprojektet på et socialdemokratisk gruppemøde søndag, og ifølge Karsten Hansen, så er finansministeren stadig indstillet på at afsætte penge til motorvejen allerede i år.

"Jeg er stadig meget optimistisk. Vi skal blot have en trafikaftale med de borgerlige partier på plads i løbet af efteråret", siger det fynske folketingsmedlem.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.