Mulig voldtægtsmand afhørt: Nægter voldtægt

Den 35-årige mand nægter voldtægten mod den 33-årige kvinde i Glamsbjerg. Torsdag skal han for retten.

Onsdag eftermiddag blev den 35-årige mand, der er sigtet for voldtægt begået mod en 33-årige kvinde, afhørt, og han skal nu i grundlovsforhør. 

Det oplyser Fyns Politi.

- Vi afhørte ham onsdag, og han nægter voldtægten, siger Henrik Justesen, der er vicepolitiinspektør og efterforskningsleder ved Fyns Politi. 

Manden skal derfor fremstilles i et grundlovsforhør torsdag klokken 9.30.

Onsdag anholdt Fyns Politi den 35-årige mand i lokalområdet i Glamsbjerg. Manden er identisk med den mand, som politiet efterlyste tirsdag i forbindelse med en voldtægt i Glamsbjerg. Voldtægtet har fundet sted den 7. oktober.

Den 35-årige mand, der ikke taler dansk, er sigtet for voldtægt begået bag restaurant Hjørnet på Teglværksvej. Den sigtede skulle afhøres med tolk. 

Fyns Politi bad tirsdag offentligheden om hjælp til at finde den formodede gerningsmand til en fuldbyrdet voldtægt begået mod en 33-årig kvinde i Glamsbjerg.

Fyns Politi meddelte onsdag morgen, at man havde modtaget flere henvendelser fra vidner, der genkendte manden fra fotoet.

Voldtægten fandt sted mellem klokken 23.00 og 23.50 på en bænk bag restauranten på Teglværksvej i Glamsbjerg.

Kvinden havde forinden mødt manden på Hjørnet. Her henvendte han sig til hende og spurgte, om hun ville med udenfor og ryge en cigaret og drikke en øl. Da de kom udenfor, angreb manden den 33-årige kvinde og begik angiveligt fuldbyrdet voldtægt mod kvinden.

Bagefter gik kvinden hjem til sig selv og kontaktede politiet, der altså nu har fundet frem til manden. 

Oversigt

    Oversigt