Mystik om indbrudstyvs død

Brækkede ribben, indre blødninger og rygter om at en 23-årig tyv var forfulgt af en bil. Mystikken breder sig om en tyvs død søndag nat.

Tirsdag forklarede Kim Strømvig fra Fyns Politi, at den 23-årige tyv var død efter et meget uheldigt fald under en flugt fra et indbrudsforsøg i Middelfart.

Men nu forklarer Fyns Politi, at dødsårsagen endnu ikke er fastlagt.

- Det er for tidligt at udtale sig om. Vi kender endnu ikke dødsårsagen eller de nærmere omstændigheder. Der er fortsat mange tekniske undersøgelser, der skal analyseres, siger John Jacobsen til Ekstra Bladet.

I følge avisen havde tyven flere ribbensbrud og indre blødninger, da han blev fundet af en politihund bag en brændestabbel på Stensgårdvej i Middelfart.

- Den omkomne er blevet obduceret, men vi er i øjeblikket ved at undersøge alle aspekter, der kan forklare, hvordan kvæstelserne er opstået, siger chefpolitiinspektør John Jacobsen.

I følge avisen er der forlydender om at manden blev forfulgt af en bil efter det mislykkedes indbrudsforsøg hos virksomheden Green Light, men det rygte vil politiet ikke kommentere.

Den anden tyv har nu meldt sig selv til Fyns Politi, men det er endnu uklart om han kan være med til at kaste lys over sin medgerningsmands mystiske død.

Oversigt

    Oversigt