Nærmer sig toppen: Bulldogs tog sjette sejr på stribe

Odense Bulldogs fortsætter den positive stime og hentede fredag aften hjemme i Odense Isstadion den sjette sejr i træk.

Det kører rigtig godt for Odense Bulldogs lige nu. Fredag aften hentede de ambitiøse fynboer sjette sejr på stribe, da de sendte gæsterne fra Herning Blue Fox hjem med et nederlag på 4-2.

Inden sæsonstarten hentede Bulldogs' nye svenske træner Peter Johansson sin landsmand Sebastian Strandberg ind til førstekæden - og det har vist sig at være en rigtig god idé.

Fredag var den farlige svensker igen i centrum, da han med to mål og to assists sammen med canadiske Dale Mitchell stod i spidsen for en flot 4-2 sejr over Herning. Mitchell blev noteret for to mål og en assist, og dermed satte den offensive duo sit tydelige aftryk på sejren.

Herning startede bedst

Det var dog lidt imod spil og chancer, da Sebastian Strandberg i første periode bragte hjemmeholdet foran 1-0, og da Dale Mitchell hen imod periodens afslutning øgede til 2-0, punkterede den offensive midtjyske indledning på kampen.

Efter blot to minutters hockey i anden periode var stillingen efter tre hurtige scoringer pludselig 4-1 til Bulldogs, og så måtte publikum i Odense Isstadion vente helt indtil det 48. minut, før de fik kampens sidste sjette og scoring ved gæsternes Tony Kallela.

Dermed kommer Odense Bulldogs op på 45 point i Metal Ligaen, hvor holdet nu deler fjerdepladsen med Rungsted Seier Capital, der hjemme tabte 4-5 til Frederikshavn.

Næste opgave for Bulldogs er en udekamp mod netop Rungsted, en kamp der spilles på tirsdag den 20. december.