Næsby kæmpede forgæves

Næsby er kommet rigtigt godt igang med den nye sæson, og de kom også meget flot fra start i hjemmekampen mod Thisted. Efter bare tre minutter gjorde Christian Jensen det til 1-0.

Men 20 minutter senere udligner Mojo Kingsley for gæsterne.
2. halvleg bølgede frem og tilbage i det første kvarter, men på en dødbold i det 59. minut bragte Martin Nielsen gæsterne fra Thisted foran.

Næsby havde mod slutningen af kampen to store chancer, men Thisted kunne tage fra Næsby Stadion med begge points.

Tre fynske udesejre

Bedre gik det for de tre andre fynske hold i 2. division vest.

På udebane vandt Middelfart 2-4 over Lindholm, mens Otterup ligeledes på udebane besejrede Skovbakken 2-4.

Svendborg slog Brabrand 3-1 i Århus.

Dagens kampe betyder, at Næsby og Svendborg nu begge har ti point i den samlede stilling, mens Middelfart har ni. Otterup fik sine første tre point og ligger på næstsidste pladsen i tabellen.