I det fynske folks tjeneste

Næsby om pokalbrag: Sønderjyske er advaret

Sensationssejren over Silkeborg gør det svært for Næsby at overraske i pokalkvartfinalen mod Sønderjyske.

Sensationssejren over Silkeborg gør det svært for Næsby at overraske i pokalkvartfinalen mod Sønderjyske.

Næsby Boldklub har allerede slået Silkeborg ud af pokalturneringen og onsdag klokken 13.15 venter Sønderjyske i kvartfinalen.

Næsby-træner Jens Letort regner med en endnu sværere opgave for 2. divisionsklubben.

- Sønderjyske er advaret nu. Det var Silkeborg ikke.

- Silkeborg vil nok ikke indrømme, at de undervurderede os, men de havde nok regnet med, at det blev lettere, siger Letort om 4-3-sejren.

- Vi vandt den kamp, fordi vi scorede på tre af vores fire første chancer i kampen, og vi fik en tro på, at det kunne lade sig gøre, mens Silkeborg var lidt for længe om at komme i gang. Det bliver sværere mod Sønderjyske.

- Sønderjyske er et helt andet hold. Det ligger i deres natur at arbejde stenhårdt og ikke undervurdere nogen som helst, siger Næsby-træneren.

Jens Letort kan mærke, at det bobler af optimisme i den lille fynske klub, der aldrig tidligere er nået så langt i pokalturneringen.

Spillerne har fulgt ekstra godt med i Sønderjyskes tv-kampe i Superligaen, og på taktikmødet før kampen vil træneren også vise en række tv-klip. Også klubbens tilhængere er kommet i pokalstemning.

- Fra omgivelserne kan man mærke, at når vi har slået Silkeborg, så bør vi også kunne slå Sønderjyske, men sådan hænger det ikke sammen.

- Sønderjyske er stadig et par klasser bedre end os. Men hvis vi har heldet og dygtigheden kan alt ske, siger Jens Letort.

I de andre kvartfinaler står Fredericia FC over for AC Horsens, Vejle Boldklub Kolding møder HB Køge, mens FC København tager imod de forsvarende pokalmestre fra FC Nordsjælland.

Ved du noget? Så send os et tip