Næsby om pokalbrag: Sønderjyske er advaret

Sensationssejren over Silkeborg gør det svært for Næsby at overraske i pokalkvartfinalen mod Sønderjyske.

Næsby Boldklub har allerede slået Silkeborg ud af pokalturneringen og onsdag klokken 13.15 venter Sønderjyske i kvartfinalen.

Næsby-træner Jens Letort regner med en endnu sværere opgave for 2. divisionsklubben.

- Sønderjyske er advaret nu. Det var Silkeborg ikke.

- Silkeborg vil nok ikke indrømme, at de undervurderede os, men de havde nok regnet med, at det blev lettere, siger Letort om 4-3-sejren.

- Vi vandt den kamp, fordi vi scorede på tre af vores fire første chancer i kampen, og vi fik en tro på, at det kunne lade sig gøre, mens Silkeborg var lidt for længe om at komme i gang. Det bliver sværere mod Sønderjyske.

- Sønderjyske er et helt andet hold. Det ligger i deres natur at arbejde stenhårdt og ikke undervurdere nogen som helst, siger Næsby-træneren.

Jens Letort kan mærke, at det bobler af optimisme i den lille fynske klub, der aldrig tidligere er nået så langt i pokalturneringen.

Spillerne har fulgt ekstra godt med i Sønderjyskes tv-kampe i Superligaen, og på taktikmødet før kampen vil træneren også vise en række tv-klip. Også klubbens tilhængere er kommet i pokalstemning.

- Fra omgivelserne kan man mærke, at når vi har slået Silkeborg, så bør vi også kunne slå Sønderjyske, men sådan hænger det ikke sammen.

- Sønderjyske er stadig et par klasser bedre end os. Men hvis vi har heldet og dygtigheden kan alt ske, siger Jens Letort.

I de andre kvartfinaler står Fredericia FC over for AC Horsens, Vejle Boldklub Kolding møder HB Køge, mens FC København tager imod de forsvarende pokalmestre fra FC Nordsjælland.

Oversigt

    Oversigt