Nassau Door i Ringe solgt til svenskere

Micro Matic-selskab købt af Assa Abloy. Salget skal dog godkendes af myndighederne.

Den fynske producent af industriporte, Nassau Door A/S i Ringe, får ny ejer.

Det er den svenske dørsikringsgigant Assa Abloy, der er blevet enige med Micro Matic A/S om et køb.
Assa Abloy er kendt som leverandør af totalløsninger inden for låse og døre, og Nassau Door får en naturlig plads i den svenske koncerns portefølje.

- Der åbner sig i helt bogstavelig forstand en ny dør for Nassau Door, da vi bliver del af en stærk koncern. Vi ser frem til vores fremtid som en del af Assa Abloy, og vi ser et stort potentiale og synergier mellem virksomhederne. Fremover kan vi udvikle mar-keder sammen, fordi vores produkter og knowhow supplerer hinanden på bedste vis, siger Jens Flesner, der er administrerende direktøri Nassau Door.

Ifølge Søren Vilby, administrerende direktør hos Micro Matic, er salget til Assa Abloy et godt match.

 - Assa Abloy  har forståelse for de allerede skabte resultater og respekterer virksomhedens historie, og det er vigtigt for os, siger han.
 
Nassau Door skal fortsat drives fra det nuværende hovedsæde i Ringe på Midtfyn.

Aftalen er betinget af myndighedsgodkendelser og forventes afsluttet i løbet af 3. kvartal 2016.

Ialt beskæftiger Nassau Door A/S ca. 350 medarbejdere. Over 75 procent af den samlede produktion bliver eksporteret til mere end 30 lande.

Virksomheden, der har haft både op- og nedture og svingende resultater, omsatte for 268 millioner kroner i det seneste regnskabsår og gav et underskud før skat på 14 millioner kroner.

Egenkapitalen var på 47 millioner kroner.

Oversigt

    Oversigt