National cykelkonference kommer til Odense

Odense skal for anden gang være vært ved Den nationale Cykelkonference, der hvert år holdes sammen med Cyklistforbundet og vejdirektoratet.

Odense bliver vært for Den Nationale Cykelkonference 2016, ligesom Odense var det i 2008.

Det bliver to dage med spændende oplæg, diskussioner og viden, når 200 deltagere og adskillige udstillere kommer til byen.

Danskerne er glade for deres cykler, og der bliver trådt mange kilometer hver eneste dag. Men der er stadig mange gevinster ved at tænke cyklen ind i byplanlægningen, og det er blandt det, der bliver diskuteret på den nationale cykelkonference, som afvikles i Odense i 2016 - fra 31. maj til 1. juni.

- Vi glæder os til at byde deltagerne velkomne til Odense. Som kommune satser vi meget på cyklen, og det blev også anerkendt med kåringen som Årets Cykelkommune 2015. For mig er det vigtigt, at vi gør cyklen til et nemt valg uden at genere de øvrige trafikanter, og det kræver god planlægning. Her bliver det spændende at følge konferencen, siger By- og Kulturrådmand Jane Jegind (V).

Konferencen er en platform for to dages vidensudveksling, erfaringer og inspiration på cykelområdet for kommunale planlæggere, teknikere og alle andre med interesse for cykelpolitik og cykelfremme.

Ved konferencen i 2015 kunne deltagerne blandt andet høre oplæg om supercykelstier, skolecykling, cykelturisme, sikkerhed og motivation med mere.

Oversigt

    Oversigt