Navn frigivet på dræbt gymnasieelev

Det var 17-årige Daniel Buttrup Larsen, der natten til lørdag mistede livet ved Odense Banegårdcenter. Det meddeler Sct. Knuds Gymnasium på deres Facebook-side.

- Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelse om, at en af vore elever, Daniel Buttrup Larsen fra 1.z, er død efter en tragisk ulykke på togskinnerne ved Odense Banegårdcenter i nat, skriver rektor Susan Mose.

De nærmere omstændigheder omkring ulykken er endnu uafklarede. Men Daniel Buttrup Larsen blev dræbt af et gennemkørende godstog, da efter en tur i byen med gymnasievenner forsøgte at krydse jernbanen lige øst for Odense Banegårdcenter.

Ulykken betyder, at mandagens program på Sct. Knuds Gymnasium bliver ændret.

- En del elever skulle ikke have været i skole på mandag, fordi der var planlagt en pædagogisk dag for lærerne og terminsprøver på udvalgte hold. På grund af de tragiske omstændigheder opfordrer vi imidlertid alle elever til at møde op på skolen kl. 09.00, hedder det på skolens Facebookside.

Skolen har et beredskab klar til at håndtere den slags begivenheder, og kriseberedskabet er allerede aktiveret.

- Der vil være en fælles samling, hvor skolens rektor orienterer elever og ansatte om hændelsen og om mulighederne for krisehjælp. Elever, som føler sig for påvirket af situationen til at gennemføre terminsprøve, vil blive tilbudt at afvikle terminsprøven en anden dag, skriver rektoren.

Oversigt

    Oversigt