I det fynske folks tjeneste

Nazister demonstrerede i Odense

En demonstration i Odense mod muslimernes kvindesyn havde deltagelse fra Det Danske Nazistparti. På hjemmesiden for Danmarks Nationalsocialistiske parti hylder nazisterne initiativet i Odense.

-

En demonstration i Odense mod muslimernes kvindesyn havde opbakning fra Det Danske Nazistparti. På hjemmesiden for Danmarks Nationalsocialistiske parti hylder nazisterne initiativet i Odense.

Da 300 demonstranter 29. april demonstrerede i Odense mod massevoldtægter og muslimernes kvindesyn gik nazisterne med gennem Odenses gader.

Under overskriften \"Muhammedanere hører til i Arabien ? ikke i Danmark\" hylder nazilederen Johnny Hansen demonstrationen i Odense i sit ugebrev på DNSPs hjemmeside.

\"Dette er den hidtil største manifestation i Danmark, mod det muhamedanske menneskesyn. I demonstrationen var der alt lige fra marxister til nationalsocialister. Kort sagt: det var hr. og fru Danmark i fælles front! Og ros skal der lyde, selvom manifestationen ikke var synderlig velorganiseret,\" skriver Johnny Hansen.

Udover nazisterne deltog der også personer fra flere højreorienterede og indvandrerfjendske foreninger på Fyn.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.