Nedturen fortsætter for FC FYN

FC Fyn spillede sig i dag igen ned på sidstepladsen i 1. division. Fredericia, som FC Fyn normalt har store problemer med, vandt sikkert med 3-0.

I de seneste to opgør mod Fredericia har FC Fyn tabt med sammenlagt 8-0, men siden har Fredericia skiftet træner og et par offensive kræfter og væk, så der var håb forud for kampen.

FC Fyn kom da også godt i gang i 1. halvleg, men de pænt store chancer løb alle ud i sandet.

I anden halvleg satsede FC Fyn alt for meget på lange bolde frem, som nemt blev pillet ned af Fredericia-forsvaret. Og de var hurtigt fremme i fynboernes felt. Her kan de brodere sig igennem et passivt forsvar og så øger gæsternes Jude Nworu til 2-0.

Og da der mangler 10 minutter af kampen kan Morten Friis score sit andet mål for Fredericia til slutresultatet 3-0.

Lige inden slutfløjtet havde FC Fyn muligheden for at pynte på resultatet, men det var ikke fynboernes dag i dag.