Ni fynske gymnaster udtaget til DGI Verdensholdet

Så er gymnasterne udvalgt til DGI's Verdenshold - og det blir retti fynsk.

142 gymnaster kæmpede i weekenden hårdt om de eftertragtede pladser til DGI Verdensholdet. 28 blev valgt, hvor af ni er fra Fyn.

DGI Verdensholdet består af 14 piger og 14 drenge. Gymnasterne er mellem 19 og 28 år.

”Fælles for alle gymnaster er, at de har en kæmpe oplevelse foran sig.  Det bliver en oplevelse for livet, en periode fyldt med gymnastik, udfordringer og masser af træning. Og så vil gymnasterne opleve den store glæde, der er ved at motivere børn og unge til at forfølge deres drømme via sundhed, idræt og fællesskaber,” siger Johannes Bjerre, manager for DGI Verdensholdet.

 

 

 
 

 

Blandt Danmarks dygtigste gymnaster

Gymnasterne er blandt Danmarks dygtigste, men de er også udvalgt ud fra deres evner som undervisere. Gymnasterne skal formidle gymnastik og dansk kultur overfor mange forskellige nationaliteter og møder mere end 50.000 børn og unge. Holdet afholder ca. 150 workshops og giver ca. 125 shows på deres tur rundt i verden.

Rejsen starter i Danmark, hvor man har en unik mulighed for at følge holdet og udviklingen. 14 danske byer får besøg af holdet på TAKE-OFF turnéen i september 2016. Derefter går turen bl.a. til Tanzania, Indonesien, Australien, Kina, Cuba, USA, og Belgien.

 

 

Oversigt

    Oversigt