Ni måneders bandekrig i Odense

Den verserende konflikt mellem Hells Angels støttegruppe AK81 og unge med indvandrerbaggrund trækker spor tilbage til september 2008.

Bandekrigen i Odense begyndte for ni måneder siden, da medlemmer af AK81 overfaldt to biler med indvandrere på en HydroTexaco-tankstation i det østlige Odense.

Den verserende konflikt mellem de to grupperinger begyndte begyndte fredag den 19. september i Odense, hvor medlemmer af Hells Angels-støttegruppen AK 81 overfaldt to biler med indvandrere på en HydroTexaco-tank ved Rosengårdcentret.

Hovedpersonen ved overfaldet var en 22-årig søn af et fuldgyldigt medlem af Hells Angels. Sønnen ville gerne også gerne selv optages som et fulgyldigt medlem. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Som gengældelse for overfaldet på tankstationen beskød indvandrerne dagens efter Hells Angels klubhus på Petersmindevej i Odense og samtidig blev der affyret skud mod den tidligere HA-præsidents tidligere hjem, ligeledes i Odense.

Hævnaktioner

Siden bandeopgøret startede i september har der været gentagne sammenstød mellem parterne.

I oktober blev en mand fra AK81 overfaldet med knivstik, og samme måned blev en mand fra indvandrermiljøet også forsøgt stukket ned.

Parterne har flere gange overfaldet hinanden skiftevis siden. Om lørdagens knivstikkeri vil føre til endnu en hævnaktion er endnu for tidligt at sige.

Oversigt over bandeopgøret

Oversigt

    Oversigt