Niårig dreng kørt ned af flugtbilist: Politiet efterlyser vidner

Ingen vidner har endnu henvendt sig til politiet, efter en niårig dreng fra Svendborg tidligt tirsdag morgen blev ramt af en flugtbilist.

Fyns Politi søger vidner, efter en niårig dreng fra Svendborg tirsdag morgen blev påkørt af en flugtbilist.

Ved påkørslen fik drengen brud på både ben, skulder og hofter.

- Vi er endnu ikke blevet kontaktet af nogen vidner, der har set noget dernede. Så vi håber meget at høre fra nogen i løbet af dagen, siger Lars Fredensborg, vagtchef ved Fyns Politi.

Omkring klokken 7.30 tirsdag morgen modtog Fyns Politi anmeldelse om, at drengen lå bevidstløs i vejsiden i T-krydset, hvor Mølmarksvej møder Hesselbjerg i Svendborg.

I første omgang mistænkte politi og ambulancereddere, at drengen var faldet om af et epileptisk anfald.

Det viste sig senere ved en nærmere undersøgelse på Odense Universitetshospital, at drengen havde brud på ben, skulder og hofter. Og at drengen desuden ikke lider af epilepsi. 

Skadernes omfang og placering får såvel lægerne på OUH som Fyns Politi til at tro, at drengen er blevet påkørt, hvorefter bilisten er flygtet fra ulykkesstedet. 

- Vi søger derfor vidner til det skete. Så har du kørt, gået eller på anden måde opholdt dig i nærheden af Mølmarksvej/Hesselbjerg på det nævnte tidspunkt, og bemærket noget af interesse for opklaring af sagen, så kontakt venligst Fyns Politi på 1-1-4, skrev Fyns Politi tirsdag aften i en pressemeddelelse. 

Fyns Politi fortalte tirsdag aften til TV 2/Fyn, at drengen ikke kan huske andet end, at han var på vej i skole. Drengen har altså ingen erindring om, hvad der er sket.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt