Nicki P. siger farvel til en mekaniker

Nicki Pedersen skal klare sig resten af sæsonen uden sin engelske mekaniker Rob Painter. Parterne er enige om at gå hver til sit.

Speedwaykøreren Nicki Pedersen skal i de resterende grandprix-løb klare sig med én mand mindre i sit team. Fynboen har således besluttet sig for at sige farvel til mekanikeren Rob Painter, der stopper med øjeblikkelig virkning.

- Desværre har mine resultater ikke været som ønsket i denne sæson, hvilket der kan være mange forklaringer på, men faktum er, at vi i teamet endnu ikke er færdige med at analysere, hvorfor resultaterne er udeblevet, skriver Pedersen på sin hjemmeside, hvor han forklarer, at fritstillelsen af Rob Painter sker efter gensidig aftale og med det formål allerede nu at begynde processen med at finde en erstatning til næste sæson.

Painter tiltrådte ved årsskiftet sammen med polakken Tomasz Dolkowski som erstatning for Pedersens mangeårige mekanikere John Jørgensen og Luigi Barath.

2010 har indtil videre været et skuffende år for Nicki Pedersen, der ligger på ottendepladsen i VM-stillingen. Han plejer i øjeblikket den skulderskade, der holdt ham ude af VM for hold i sidste weekend, og som også betyder, at han ikke er med, når anden og sidste DM-afdeling køres i Holsted fredag aften.

Oversigt

    Oversigt