I det fynske folks tjeneste

Nicki Pedersen blev Årets Sportsnavn 2007

Den fynske speedwaykører Nicki Pedersen vil have flere præmiepenge.

1 af 5

Ikke overraskende var det speedway-verdensmester Nicki Pedersen, der mandag aften løb med titlen som Årets Sportsnavn på Fyn i 2007.

Nicki Pedersen modtog prisen i et direkte tv-show på TV 2/FYN. Det er TV 2/FYN, Fyens Stiftstidende og Fynske Idrætsforbund, der står bag kåringen.

Suveræn

Nicki Pedersen har været helt suveræn i 2007, hvor han for anden gang i karrieren blev individuel verdensmester i speedway. En målrettet forberedelse er en af grundene til, at Nicki Pedersen i år var så suveræn. Han har blandt andet fået foretaget nødvendige muskeloperationer og har hyret både personlig fysioterapeut og mental-træner.

Udover guldmedaljen i den individuelle konkurrence har Nicki Pedersen også vundet sølv med landsholdet i VM for hold. Nicki Pedersen vandt også titlen som Årets Sportsnavn da han blev verdensmester i 2003.

Årets Fund

Katrine Veje blevet kåret som Årets Fund

Den 16-årige Middelfart-pige Katrine Veje blev i år valgt til Årets Fund. Fodboldspilleren Katrine Veje har i 2007 været med til at vinde DM-guld med OBs junior damer. Samtidig har hun været fast pige på U17-landsholdet og endda været med på U19-landsholdet. Hun regnes for det største danske talent i damefodbold nogensinde.

Hæder til OIK-formand

Hædersprisen gik til OIKs formand Jørgen Jensen

OIKs formand Jørgen Jensen fik i år hædersprisen. Han får prisen for at have gjort en særlig indsats for fynsk idræt. Den tidligere OL-cykelrytter Jørgen Jensen blev for flere år siden formand for OIK og var med til at føre klubben frem til den topprofessionelle klub, den er i dag. Med et stærkt førstehold og en bred og succesrig ungdomsafdeling. Derudover har Jørgen Jensen også spillet en stor rolle i forbindelse med udvidelser og muligheder på Odense Isstadion.

Flot initiativ af Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits løb med Fynske Idrætsforbunds initiativ-pris

Fynske Idrætsforbunds initiativ-pris gik i år til Svendborg Rabbits/Svendborg Basketball Klub. Klubben har på forholdsvis kort tid skabt et af Danmarks absolut bedste basketball-hold og sam,tidig etableret et basket-college, der kan være med til at sikre fremtiden.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.