I det fynske folks tjeneste

Nicki Pedersen bliver klar til Parken

Nicki Pedersen bliver klar til Parken.

Nicki Pedersen slap billigt fra lørdagens uheld i det svenske Grand Prix. Han lover at være i topform om 14 dage til løbet i Parken.

Det så alvorligt ud, da Danmarks bedste speedwaykører Nicki Pedersen styrtede i lørdagens Grand Prix i svenske Eskilstuna. Trods adskillige skrammer, så fik han gode nyheder efter en nærmere undersøgelse af fysioterapeuten dagen derpå.

- Min skulder var revet ud af led, et kraveben var revet fra ved halsen, et ribben bøjet og tre nakkehvirvler har forskubbet sig. Det var som at blive kørt over en damptromle, men heldigvis er intet brækket, så jeg er lettet over, at der ikke skete mere, siger Nicki Pedersen.

Det så voldsomt ud, da Nicki Pedersen kørte ind i polakken Wieslaw Jagus, og tog resten af feltet med i faldet. Trods smerter kørte danskeren videre i næste heat og nåede endda finalen, hvor han dog måtte tage til takke med en fjerde- og sidsteplads.

- Jeg lavede en lille kørefejl og ramte et hul uheldigt, inden jeg kørte ind i Jagus. Jeg burde nok ikke have fortsat, men endte med at køre, selv om det gjorde ondt. Jeg var tæt på at stå af, men kørte yderligere fem point ind i banken, sagde en veltilfreds Nicki Pedersen.

/Ritzau/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.