I det fynske folks tjeneste

Nicki Pedersen glad efter løb

Nicki Pedersen var glad oven på løbet.

Han er stadig uden sejr i årets Grand Prix-serie i speedway, men Nicki Pedersen er alligevel en meget glad fynbo.

Efter lørdagens tredjeplads i Det Europæiske Grand Prix i den polske by Leszno fører den forsvarende verdensmester VM-stillingen efter to løb i sæsonen. Nicki Pedersen har to point mere end polske Tomasz Gollob, der røg ud i semifinalen i Leszno-løbet, som blev vundet af Leigh Adams fra Australien foran amerikanske Greg Hancock. 

I et dramatisk Grand Prix blev Nicki Pedersen i semifinalen involveret i et styrt på sidste omgang, som kostede Jason Crump en udelukkelse, mens en væltet dansker blev noteret for andenpladsen og en adgang til finalen. 

- Jeg skal være meget tilfreds, og jeg er meget tilfreds. Nu kom jeg på podiet for andet Grand Prix i træk, og hvis jeg kan blive ved på den måde i resten af sæsonen, ser det lyst ud. Numsen er godt nok revet godt af efter mit styrt i semifinalen, men det overlever jeg nok, sagde Nicki Pedersen bagefter til Ritzau.

Nicki Pedersen, der blev toer i årets første Grand Prix i Slovenien, lagde hårdt ud, da han forholdsvis let sikrede sig sejren i det første heat, men i fortsættelsen havde den danske verdensmester det sværere.

Efter en anden- og tredjeplads i sine næste to heat var Nicki Pedersen dog igen tilbage på toppen med tre point og sejr i heat 15, hvor danskeren satte publikumsfavoritten og den på det tidspunkt suveræne Tomasz Gollob på plads.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.