Nicki Pedersen: Jeg bed smerterne i mig

Nicki Pedersen kom ikke slemt til skade, da han styrtede i finalen ved grand prixet i Prag.

Fynske Nicki Pedersen styrtede, men det endte med en imponerende tredjeplads i finalen ved VM-grand prixet i tjekkiske Prag.

Den danske speedwaykører brækkede venstre håndled for to uger siden, og derfor kørte han med store gener lørdag aften.

- Jeg bed smerterne i mig. Vi kunne ikke fjerne alle smerter, men vi fjernede toppen af dem.

- Det var både en fordel og en ulempe, for de kørte hårdt på mig. I finalen burde Krzysztof Kasprzak være blevet udelukket, for han ramte mig.

- Han skubbede mig ud i belægningen, og jeg havde ikke power til at holde mig oppe til sidst, så derfor røg jeg af, siger Nicki Pedersen.

Kollegerne tog hatten af for Nicki Pedersen, som gennemførte flere heat i store smerter, og han aner ikke, hvordan det lykkedes at gennemføre grand prixet.

- Det ved jeg heller ikke. Det er jo sindssygt. Jeg tror, det var min vilje og teamet rundt om mig.

- Min fysioterapeut Lisa Thomey og doktor Søren Kjeldsen fra Viborg Privathospital har gjort, hvad de kunne for at få mig klar og givet mig de smertestillende, der skulle til, så jeg kunne være med, forklarer Nicki Pedersen.

- Jeg har haft en spand vilje uden lige, og min adrenalin pumpede så snart, at snoren gik op. Det gjorde, at jeg kunne køre.

- At man kom direkte i finalen, det er typisk Nicki Pedersen, når han er bedst, lyder det bramfrit fra Nicki Pedersen.

Allerede fredag aften måtte Nicki Pedersen konstatere, at han ikke ville nå at kunne blive helt klar.

- Jeg havde store smerter. Efter fredagens træning, hvor jeg kørte med en brækket underarm, hævede det fuldstændig op, og jeg vågnede op til en forstuvning.

-Jeg havde overbelastet det. Jeg sidder med hånden i is nu, og der er ingen tvivl om, jeg får ondt de næste par dage, siger Nicki Pedersen.

- Men jeg stiller op ved VM-grand prixet i Cardiff om 14 dage igen, og forhåbentlig før. Men nu tager vi en dag ad gangen.

- Den er ikke brækket igen. Det en kæmpe forstuvning, og den heler fint nok, beroliger Nicki Pedersen.

Oversigt

    Oversigt