I det fynske folks tjeneste

Nicki Pedersen jubler over VM-titel

De seneste tre uger har tæret hårdt på Nicki Pedersen, og derfor kom lørdagens VM-titel som en ekstra lettelse for den danske speedwaykører.

Nicki Pedersen verdensmester for tredie gang

Det var en glædesstrålende Nicki Pedersen, der lørdag aften lod sig hylde som verdensmester i speedway for tredje gang. Han havde regnet med hårdere konkurrence fra australske Jason Crump, men allerede efter to kørte heat af danskeren, havde han samlet de nødvendige point.

- Der er ikke nogen af titlerne, der føles bedre end andre, men det bliver hårdere og hårdere at vinde, for der kommer større og større pres på dig. Det har jeg oplevet i år. Og jeg havde troet, at Jason kunne gå utroligt meget længere i aften, men det kunne han altså ikke, sagde Nicki Pedersen efter sejren til Ritzaus Bureau.

Han har de seneste tre uger været ramt af to alvorlige styrt, og aflysningen af sidste uges grandprix i Tyskland var kærkommen.

- Jeg vil gerne takke min fysioterapeut Lise, og en stor tak til temaet også. Det er Lise, som har fået mig tilbage på cyklen. Vi har alle arbejdet knaldhårdt for at få mig klar. Min form har været god hele sæsonen, men så fik jeg de her to styrt. Jeg vidste, jeg kunne gøre det, men man må bare aldrig tage det for givet, før den er hjemme. Følelsesmæssigt har de tre seneste uger været hårde. Så det føles absolut fantastisk, sagde Nicki Pedersen.