Nicki Pedersen skal finde ny klub

Klub- og sponsorkontrakterne udløber ved årsskiftet for speedwaykøreren Nicki Pedersen. Og med sin anden VM-sejr står han i en gunstig forhandlingsposition.   

Speedwaykøreren og den nybagte verdensmester Nicki Pedersen står næsten fuldstændig klub- og sponsorløs, når han i næste weekend har kørt årets to sidste løb i England.

Alligevel bekymrer det ikke den 30-årige dansker - klubberne står nemlig i kø for at få sportens pt. største navn på lønningslisten, efter at han har vundet VM-titlen for anden gang.

- Intet er afgjort med min fremtid. Den næste måned skal bruges på at forhandle tingene på plads efter devisen "money talks", sagde Nicki Pedersen til Ritzau ved et sponsorarrangement mandag i Odense.

I 2007 har han kørt for klubber i Polen, Rusland, England, Sverige og Danmark, og han forventer ikke, at det bliver svært at finde arbejdsgivere til den kommende sæson.

- Jeg er ikke så nervøs for min fremtid, som jeg måske var tidligere. Selvfølgelig skal man ikke være selvglad, men jeg ved, at jeg er blandt de bedre ryttere, siger Nicki Pedersen.

Oversigt

    Oversigt