I det fynske folks tjeneste

Nicki Pedersen styrtede

Nicki Pedersen styrtede lørdag i Sverige.

De fynske speedwaykører Nicki Pedersen styrtede og blev nummer fire, mens feltets anden fynbo, Hans Andersen, glemte at lukke hullet og måtte nøjes med en andenplads, da det svenske Speedway Grand Prix lørdag blev kørt.

En lang aften med super speedwaykørsel af Hans Andersen kiksede til sidst, da danskeren i finalen kort før mål blev overhalet af en snu Leigh Adams, der fandt plads i det inderste spor i det svenske Speedway Grand Prix i Eskilstuna.  

Landsmanden Nicki Pedersen, der fører i den samlede VM-stilling, var også med i finalen, men i en svækket udgave efter et alvorligt styrt i heat 16.  

Nicki Pedersen kan dog med fjerdepladsen i finalen glæde sig over, at han samlet har en føring på 15 point til de nærmeste trusler, som er Greg Hancock fra USA, og australske Leigh Adams. Hans Andersen er på fjerdepladsen bare et enkelt point efter de to.

Den forsvarende verdensmester Jason Crump måtte udgå med et brækket kraveben, og der vil nu kæmpet for at få ham klar til Grandprixet i Parken den 9. juni. 

 /ritzau/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.