Nicki Pedersen tog det hele

Ikke uventet blev speedway-verdensmesteren fra Brenderup, Nicki Pedersen, den helt store vinder ved Årets Sportsnavn, arrangeret af Fyens Stiftstidende og TV 2/FYN. Han vandt både prisen som Årets Sportsnavn og Fynboernes Pris, en pris, hvor det er læsere og seere, der har bestemt vinderen.

-

 


Nicki Pedersen vandt - igen!

Ikke uventet blev speedway-verdensmesteren fra Brenderup, Nicki Pedersen, den helt store vinder ved Årets Sportsnavn, arrangeret af Fyens Stiftstidende og TV 2/FYN. Han vandt både prisen som Årets Sportsnavn og Fynboernes Pris, en pris, hvor det er læsere og seere, der har bestemt vinderen. Nicki Pedersen fik cirka halvdelen af de 2336 stemmer.

Dansefund
Årets Fund blev et par: standarddanserne Martin Køhler og Julie Thagesen fra Odense Sportsdanserforening. De to dansere har blandt andet vundet DM for ynglinge.

Massørhæder
Årets Hæderspris gives til en person/gruppe, der har gjort en helt særlig indsats for den fynske sport. I år gik prisen til Allan Poulsen, der varetager et utal af hverv i den danske og fynske sportsverden. Blandt andet massør for OBs Superligaspillere, fodboldlandsholdet, håndboldlandsholdet, cykelryttere og meget, meget mere.

Fredelig fusion
Årets Initiativpris gik til Cykling Odense. Det er Danmarks Idrætsforbund der uddeler denne pris. Odense Cykling fik den for at have lavet en fredelig og vellykket fusion af de to cykelklubber Odense Cykleklub og FBC.

Også blandt de mere almindelige fynboer blev der fundet en vinder: Lene Hansen fra Stenstrup vandt et rejsegave på 15.000 kroner fra Mytravel. Hun har deltaget i afstemningen om årets fynske sportsnavn. 

 

Oversigt

    Oversigt