I det fynske folks tjeneste

Nicki Pedersen tror ikke på hold-VM

Nicki Pedersen er så mærket af sit styrt i weekenden, at han ikke regner med at blive klar til hold-VM senere på måneden. En knogle i skulderen er brækket.

Det danske speedwaylandshold kommer efter alt at dømme til at skulle klare sig uden Nicki Pedersen, når det om lidt mere end en uge går løs ved hold-VM.

Den tidligere verdensmester slog sig slemt, da han røg af cyklen i et ligaløb i Polen i weekenden, og lige nu er udsigten til en snarlig tilbagevenden til speedwaycyklen dårlig.

- Jeg kan slet ikke forestille mig, at jeg kan køre hold-VM. Lige nu kan jeg end ikke løfte en kaffekop, siger Pedersen til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Han fik en hjernerystelse i forbindelse med sit styrt, men endnu værre er det, at skulderen ikke har det særligt godt.

En MR-skanning, som blev foretaget torsdag, viser, at Nicki Pedersen har et brud på en skulderbladsknogle, og den slags tager normalt tre uger om at hele.

- Jeg er selvfølgelig meget ærgerlig over, at jeg igen i år får en skade, som holder mig fra speedwaybanen i længere tid, men der er desværre ikke andet at gøre end at se tiden an og så håbe på, at jeg måske kan komme mig hurtigere end normalt, siger Pedersen i en pressemeddelelse.

Sidste år kom Nicki Pedersen netop galt af sted ved hold-VM, da han pådrog sig flere alvorlige brandsår i forbindelse med et styrt.

Danmark skal første gang i aktion ved hold-VM lørdag den 24. juli i Gorzow, Nicki Pedersens polske hjemmebane. Finalen køres i Vojens den 31. juli.