Nicki Pedersen: Vi har fået nok

Nicki Pedersen kræver baneforbedringer efter det kaotiske Grand Prix i Cardiff, hvor kørerne konstant faldt af cyklerne, og verdensmesteren selv måtte ned.

Han måtte selv ned og bide i slaggerne flere gange i løbet af Det Britiske Grand Prix i Cardiff. Og efter sit solostyrt i finalen var den danske verdensmester i speedway, Nicki Pedersen, også rasende over baneforholdene på Millennium Stadium.

- De bliver snart nødt til at lave en ordentlig speedwaybane, så vi kan køre ordentligt speedway. Åbenbart skal vi komme galt af sted, før de finder ud af det. Vi har talt sammen om det under aftenen, og før finalen kom Jason Crump og Greg Hancock hen til mig og sagde, at det her ikke kan blive ved, sagde Nicki Pedersen. Netop Crump vandt finalen foran Hancock

For en måned siden var der også stor kritik fra kørerne af baneforholdene under Det Svenske Grand Prix, og Nicki Pedersen understreger, at grænsen er nået.

- Så må vi jo boykotte løbene, og det ønsker vi jo ikke. De bliver nødt til at lære af det her. Det skal være en belægning som den, Ole Olsen har i København, den er fantastisk, sagde Nicki Pedersen.

Oversigt

    Oversigt