Niclas Turan Kandemir

-

-


Navn:   Niclas Turan KandemirParti: SocialdemokraterneBopæl: Johannes Larsens Vej 18, 4. TV. , 5220 Odense SØOpstillingskreds: FaaborgTillidsposter:Antal stemmer FV2001:Kontakt: ntk@goddagnet.dkPersonlig hjemmeside:


 

Video

Niclas Turan Kandemirs videopræsentation

Derfor skal vælgerne stemme på mig:
Jeg er gået ind i politik for at være medvirkende til at skabe en positiv forskel, en forskel til det bedre. Jeg vil gerne være med til at styrke vores frie demokratiske idealer og samtidig være med til at sikre, at vi får alle med på vognen i vores fælles fremtid, derfor beder borgerne om at stemme på mig.

Hvad er dine fynske mærkesager?
Fyn en fin, hvilket det også er. Men Fyn skal være endnu finere, mere beskæftigelse, forskning, erhvervsfremmende indsats er områder, hvor der skal gøres mere. Offentlige opgaver eller større institutioner kunne flyttes til Fyn.

Et udmærket sted at starte, kunne være fjernelsen eller en kraftig afvikling af brotaksterne på Storebælt, der i sin nuværende form virker hæmmende for udviklingen på Fyn og Vestsjælland.  Det er min klar opfattelse, at broen under den nuværende betalingsform og størrelse ikke giver optimalt afkast i form af arbejde, nye erhverv, kultur, uddannelse osv. 

Hvordan får vi skabt flere arbejdspladser på Fyn?
Udvide uddannelses muligheder og øgning af forsknings midler, fjernelsen af brotaksterne på Storbælt, samt en massiv satsning i service (turisme), hvor Fyn har et unikt potentiale, er blot nogle af de områder hvor der kunne skabes flere arbejdspladser på Fyn.

Hvordan bliver integrationen af indvandrere/flygtninge bedre på Fyn?
Dialog er nøglen, meget bliver allerede gjort, men vi må ikke give os tilfreds med indsatsen, indtil vi kommer ned på et absolut minimum af integrationsproblemer, der nærmest ikke er nævneværdige.

Vi skal sikre at den sociale spænding bliver reduceret kraftigt, ved at skræddersy projekter til grupper med forskellig baggrund, for der er forskelle i grupperne og i dialog med grupperne, så vi får meget mere integration for pengene. Dette ville gavne hele samfundet.

Er der plads til flere svinefarme på Fyn eller skal antallet reduceres?
Miljømæssige hensyn har topprioritet i min politiske opfattelse af tingene, jeg vil dog ikke gøre mig til ekspert på området. Problemerne på svinefarmene har været meget omtalt. Generelt mener jeg at alt erhverv skal tage hensyn til miljøet, hvis miljøet lider last og grænsen er nået, så bør de ansvarlige skride ind ellers har jeg ingen betænkning ved, om vi skal have flere svinefarme.

Hvilke konsekvenser får kommunalreformen for Fyn?
Kommunalreformen vil få de samme dårlige konsekvenser, som det vil få de fleste steder i landet. Regeringen har ikke tilstrækkeligt belyst, kompetencer og de økonomiske konsekvenser, for de opgaver der vil blive flyttet rundt, det er en skam og kedeligt, men desværre en klar konsekvens af regeringens politik.

Forbedringer vil blive nødvendige, det bliver nok noget af det første en Socialdemokratisk ledet regering må påtage sig som opgave, hvis borgerne giver mandat til det.

Oversigt

    Oversigt