I det fynske folks tjeneste

Nicolaj Møller Madsen under Casper Elgaards vinger

Casper Elgaard (tv) skal hjælpe unge Nicolaj Møller Madsen fra Søndersø til at komme videre i motorsportskarrieren.

Det unge motorsportstalent fra Søndersø får hjælp af firedobbelt DTC-mester til at kravle højere op ad karrierestigen.

Nicolaj Møller Madsen har i de sidste mange år hørt hjemme blandt verdenseliten indenfor karting.

I 2010 vandt han VM-bronze og blev Europamester i KF2-klassen, og nu gælder det næste skridt i karrieren, hvor målsætningen er et gennembrud indenfor standardvogne.

Derfor har Nicolaj Møller Madsen indgået et samarbejde med den firedobbelte DTC-mester Casper Elgaard, der skal fungere som manager og rådgiver for ham.

- Nicolaj er et af de største talenter, vi har i Danmark, og en af de mest vindende kartingkørere vi har haft siden Jan Magnussen. Han har et talent, der giver ham et godt grundlag for en fortsat karriere i motorsporten, siger Casper Elgaard, og fortsætter:

- Jeg har derfor valgt at blive manager for Nicolaj, som også kommer ind under Elgaard Motorsports vinger og bliver en del af det Junior Development Team, som jeg er i gang med at bygge op.

- Jeg glæder mig virkelig til at kunne trække på den viden og knowhow om motorsport, som Casper har, siger Nicolaj Møller Madsen.

Skal køre i Tyskland

Målet er en plads i denne Sirocco til Sirocco Cup i Tyskland.

Nu arbejder han hen imod et meget konkret mål for 2013-sæsonen -deltagelse i den tyske Volkswagen Scirocco Cup.

- Tyskland er det helt rigtige sted at fortsætte karrieren, og hvis jeg kan gøre det i Scirocco Cuppen, vil det være rigtig godt. Der køres 11 løb over ni løbsweekender, og klassen kører sammen med DTM-serien og der er stor opmærksomhed på den. Nogle af de gamle stjerner som Kurt Thiim og Formel 1-verdensmesteren Damon Hill har deltaget i klassen som gæstekørere, og så er der gode muligheder for at komme videre. Den svensker, der vandt Scirocco Cuppen sidste år, skal i år køre i Porsche Cuppen, siger Nicolaj Møller Madsen.

Casper Elgaard vil hjælpe Nicolaj til at gøre det godt i Sirocco Cup, men også på længere sigt.

Elgaard mener, at Nicolaj Møller Madsen har talentet til at blive en af verdens bedste standardvognskørere.

Ved du noget? Så send os et tip