Nikolaj Jacobsen skal under kniven igen

Den skadesplagede tidligere GOG-spiller Nikolaj Jacobsen må igen indstille sig på en længere pause fra tophåndbold. På tirsdag skal Jacobsen opereres i sit venstre knæ for tredje gang,

-

Den skadesplagede tidligere GOG-spiller Nikolaj Jacobsen må igen indstille sig på en længere pause fra tophåndbold. På tirsdag skal Jacobsen opereres i sit venstre knæ for tredje gang, da han ikke har gjort de forventede fremskridt siden jul.

Dermed venter op til to måneders ekstra pause til fynboen, der spiller i Bundesligaklubben THW Kiel.

- Jeg har ikke rykket mig, så situationen er ligesom før jul. Der er ingen vej uden om, hvis jeg skal nå op på mit gamle niveau. Ellers bliver det igen en halv sæson med en kamp og så to kampes pause. Det har jeg simpelthen ikke lyst til, siger en frustreret Nikolaj Jacobsen til Ritzau.

Den nye skadepause kan også meget vel komme til at betyde, at Nikolaj Jacobsen har spillet sin sidste landskamp. Den 32-årige fløj har endnu ikke taget stilling til en eventuelt landsholdsstop, men erkender, at det kan blive nødvendigt. Nikolaj Jacobsen skifter til sommer til den danske klub Viborg HK.

/ritzau/

Oversigt

    Oversigt