Nogen, der har set tre turkisgrønne tyveknægte?

Fyns Politi efterlyser vidner, der har set de tre gerningsmænd, der røvede en værditransport ved Føtex i Middelfart i lørdags.

De tre tyveknægte stak af i en mørkeblå Merzedes Benz , model S, 500 AUT, årg. 2001. De var formentlig indsmurt i den turkisgrønne farve, som farvepatronerne blandt pengene indeholder.   

Bilen blev fundet udbrændt en halv time efter tyveriet i den østlige del af Kolding. Den er stjålet torsdag d. 15. oktober i forbindelse med et indbrud i Odense SV.  

De 3 gerningsmænd beskrives som mænd, 20-30 år iført lyst tøj og med sort maskering omkring hovedet. Maskeringen kan være hætter, der er stukket op over hovedet og snøret til. 

Politiet efterlyser især et konkret vidne. Vidnet kørte på gerningstidspunktet i bil ad Kløvervej og gjorde kortvarigt ophold i krydset ved Hollændervej, inden vidnet fortsatte ad Hollændervej. Politiet vurderer, at vidnet havde rettet sin opmærksomhed mod gerningsstedet.

Har man set de turkisgrønne penge eller tyve, kan man kontakte Fyns Politi på telefon 114 eller efterforskningsleder Thomas Anderskov på telefon 4138 2221.

Oversigt

    Oversigt