Nordfyns Kommune med i Udvikling Fyn

Med Nordfyns Kommunens tilslutning til Udvikling Fyn er det nu kun Ærø og Middelfart, der står uden for erhvervs- og turistsamarbejdet på Fyn.

Et flertal i kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune sagde torsdag aften ja til at være med i Udvikling Fyn som associeret medlem.

- Vi håber, at vi nu er med til at give erhvervslivet på Nordfyn en endnu bedre erhvervsservice. Med rammeaftalen forbedrer og udbygger vi den service, vi allerede yder vores virksomheder, siger borgmester Morten Andersen (V) fra Nordfyns Kommune.

På et halvt år er Udvikling Fyn blevet udvidet med Kerteminde, Langeland og Nordfyns Kommune. Det styrker organisationens muligheder for at skabe vækst på Fyn, mener direktøren.

- Nu kan vi for alvor sige, at på Fyn står vi sammen om vækst, siger direktøren i Udvikling Fyn, Mads Graves Larsen.

På Nordfyn byder erhvervslivet kommunens tilslutning til samarbejdet velkommen.

- Vi har sikret os, at aftalen komplementerer de tilbud, vi allerede yder, så der ikke sker overlap. Især ser vi frem til at få glæde af de mange fynske projekter, som Udvikling Fyn driver, siger erhvervschef Birger Munter.

Aftalen løber frem til udgangen af 2014, hvor de nye medlemskommuner skal have taget stilling til, om de vil fortsætte som fuldgyldige medlemmer.

Læs mere om Udvikling Fyn

Oversigt

    Oversigt