I det fynske folks tjeneste

Nordfynske Uni-Fly A/S er blevet Cirrus Service Center

Morten Raahauge Jørgensen, Customer Support Manager og daglig leder på værkstedet hos Uni-Fly A/S i Odense Lufthavn glæder sig over, at Uni-Fly bliver autoriseret Cirrus værksted.

Dedikeret holdning til kundeservice og generelt høj standard. Det de ord, den amerikanske flyproducent Cirrus bruger om årsagen til, at de netop har udnævnt fynske Uni-Fly A/S til autoriseret Cirrus Service Center.

Med udnævnelsen får ejere af Cirrus-fly i Skandinavien nu endelig deres "eget" autoriserede service center.

- Vi er rigtig glade for udnævnelsen, siger Morten Raahauge Jørgensen, Customer Support Manager og daglig leder på værkstedet hos Uni-Fly A/S.

- Vi har i forvejen en del Cirrus-fly i fast vedligehold fra blandt andet en stor flyveskole, så vi glæder os til at få endnu flere Cirrus-kunder i butikken, uddyber han.

Medarbejderne på værkstedet hos Uni-Fly A/S har 12 års Cirrus-erfaring. Det betyder, at medarbejderne har alle specialkurser i relation til Cirrus-fly.

- Det betyder, at vi er autoriserede til at lave alt vedligehold på nye Cirrus-fly i garantiperioden. Det må Cirrus-ejere ikke få lavet på så at sige almindelige værksteder, hvis de vil bevare garantien, siger Morten Raahauge Jørgensen.

Ved du noget? Så send os et tip