Norman: Jeg er tilbage igen næste år

Den danske seksdagesvinder Lasse Norman Hansen regner med at være tilbage igen til næste år.

Den danske seksdagesdebutant, Lasse Norman Hansen, kan være stolt over tirsdagens præstation, hvor han sammen med makkeren i dannebrogsfarvet trikot og med nummer syv på ryggen vandt den 51. udgave af det traditionsrige seksdagesløb.

Den unge debutant, der også satte alle til vægs og vandt sommerens Olympiske Lege, håber på og regner med at kunne være tilbage i Ballerup Super Arena igen til næste år, men om det bliver i par nummer syv igen, tør han ikke spå om.

- Nu har jeg bevist, jeg kan køre med nummer syv en gang. Men Alex Rasmussen og Michael har bevist det flere gange, så umiddelbart vil jeg også sige, at de to kører sammen næste år, hvis det passer det hele, siger Lasse Norman Hansen.

Michael Mørkøv og Alex Rasmussen har sammen vundet seksdagesløbet tre gange - alle gange som par nummer syv.

Og Lasse Norman Hansen kunne godt tænke sig, at prøve at teame op med den anden halvdel af det sejrrige par.

- Det kunne være sjovt at køre sammen med Alex. Han er fynbo, og vi kommer fra samme klub, så det kunne være rigtig sjovt at prøve. Men om det er realistisk, det ved jeg ikke endnu, siger han.

Alex Rasmussen har i øjeblikket karantæne, og derfor er det den danske OL-vinder, der danner par med den noget mere erfarne Michael Mørkøv, som han har lært meget af.

- Til sidst i jagten var jeg selv presset, men så er det godt med en makker som Michael med masser af overblik og masser af overskud, siger Lasse Norman Hansen.

Han havde dog ventet mere af sin makker på løbets første dage.

- Den største overraskelse har været, at Michael ikke var helt flyvende de første dage. Men han er virkelig kommet stærkt tilbage, og selvom han ikke har været så stærk de første dage, har jeg lært rigtig meget af ham gennem alle seks dage, siger han.

Oversigt

    Oversigt