I det fynske folks tjeneste

Nørre Åby møder AG København

Verdensstjerner som Mikkel Hansen, Kasper Hvidt og Joakim Boldsen kommer til vestfyn. Nørre Åby Båring Håndboldklub møder mægtige AG København i pokalturneringen.

- Vi havde tænkt på, at det kunne være sjovt at trække GOG, men det her er bare endnu vildere. Det bliver helt fantastisk jubler NBHKs bestyrelsesformand, Thomas Sørensen.

Kampen skal afvikles senest d. 6. marts, men allerede på søndag sætter klubbens trænere og spillere sig sammen for at planlægge kampen. Opgøret skal nemlig spilles hjemme i Vestfynshallerne, hvor formanden regner med omkring 600 tilskuere.

- Vi vil spille kampen på vores egen hjemmebane, der er ingen grund til at rykke ud - det her er vores kamp, siger Thomas Sørensen, der kan glæde sig over flere kroner i fynsserie-klubbens pengekasse.

- Jeg har slet ikke noget overblik over, hvor meget det bliver, men selvfølgelig får vi noget omsætning, og det er vi helt sikkert glade for.

Mens NBHK bliver toneangivende på langsiderne, så erkender formanden, at det ser særdeles svært ud på banen.

- Vi vil ikke bare ligge os ned, men helt ærligt, så har vi ikke en chance. Vi har talentfulde spillere, og slog også Holte i 2. division for at nå hertil, men forskellen er bare for stor, slutter Thomas Sørensen.